Autor: 021/Foto: Uživo sa novosadskih ulica

Novi Sad
29.05.2016.
13:57
Motociklista star 54 godine oboren je danas oko 13 časova na raskrsnici kod Merkatora.
  • ex chapman

    30.05.2016 09:12
    @Janac @Dragan
    svaka čast! pogodili ste suštinu stvari! ne treba da se delimo na "motoraše" i "one druge" već na ljude i neljude. i jednih i drugih ima i za volanom i za kormanom, pa i među pešacima i svim drugim učesnicima u saobraćaju (i van njega)
  • narcizam

    29.05.2016 19:40
    Imam utisak da je glavni cilj uglavnom narcisoidnih motorasa da devojke i zene vide sta sve mogu da urade sa svojim cudesnim vratolomijama kao i da mi svi vidimo kako su mocni sto imaju novac za te motore i da bi zato svi trebalo da im budemo zavidni . Drugim recima to je svojevrsna Farma na tockovima.
  • malo posle toga

    29.05.2016 18:56
    dva giliptera divljaju na miseluku
    foliraju se
    da bi se posle n-tog kruga slupali sa patrolnim motorom
  • Drum

    29.05.2016 18:55
    @Janac, svaka čast, jedan si od retkih vožača motora da se tako ponaša.

    Prava retkost videti motociklistu da vozi po propisu i da se ne ponašao kao da on centar svemira, pa da svi samo na njega paze.
  • Britca

    29.05.2016 18:53
    Prvo da nauce na biciklo.
  • Dragan

    29.05.2016 18:31
    kritika
    @Novosadista. Ne vozim motor, ne privlači me. Pešak sam , biciklista, a prvenstveno vozač. Samo me jedna stvar interesuje. Vozite stvar na dva točka, nestabilnu, u saobraćaju ste najosetljiviji učesnik, jedna greška, kako vaša, tako tuđa, VAS može stajati života, svesni ste toga, a vi se ponašate kao da ste u oklopnom transporteru. Pa pobogu morate biti deset puta obazriviji od prosečnog vozača automobila radi sopstvene bezbednosti. Ja ako previdim drugi automobil prilikom prestrojavanja, vrlo velika verovatnoća da će doći samo do materijalne štete, a vama, teško da ćete proći bez povrede. Da se razumemo, velika većina motoraša ponaša se odgovorno i razumem njhovu ljutnju na vozače, svakakva budala seda za volan, od bahate, pijane,drogirane, nesposobne za vožnju, tako da ova kritika nije upućena njima, oni neodgovorni će se pronaći sami.Samo da napomenem, većina neodgovornih voze trkalice: nindže, cbr, r1, i gsx-ove, nikad nisam naišao na vozača motora u "uniformi" nekog moto kluba da divlja po putu, a toliko sam ih sretao na auto putu, voze i ne prelaze 90km/h.
    Tako da ko se pronađe nek shvati ovo dobronamerno i još jednom, motoraši, pamet u glavu, a i vozači kad vidite "slabijeg od sebe" obratite duplu pažnju, jer najzaštićeniji ste, kad naiđete na pešaka i biciklistu, znajte da možda nikad nisu polagali poznavanje saobraćajnih propisa.
  • Bojan

    29.05.2016 18:08
    Kada moto ekipa shvati da bela isprekidana linija ne služi da se po njoj vozi, već trakom koju bele isprekidane linije formiraju, da se ne vozi malo biciklističkom, pa sa nje dijagonalno u voznu traku na raskrsnici, da se ne provlači između vozila na semaforu, kao i da je generalno trkalice potpuno besmisleno voziti po gradu, možda ih onda bude manje skrckanih.
  • Novosadista

    29.05.2016 15:12
    Statistika
    Pre nego sto pocne pljuvanje motorasa, voleo bih kad bi novinari bili toliko profesionalni da okace i podatke o tome koliko je saobracajnih nezgoda u tom periodu bilo, a da u njima nisu ucestvovali motori. Mislim da biste se iznenadili koliko malo je saobracajki sa motorima. Jedino sto ih cini tako zanimljivim za novine, je to sto motorase moraju da voze u urgentni, a da pritom dobar deo bude pusten sa urgentnog bez ozbiljnijih povreda.
  • podbarac

    29.05.2016 14:39
    trt
    Ništa čudno , juče je jedan sjurio iz Kamenice preko mosta ko Siplon expres , srećom dočekala ga je milicija pa nastavio ko malo dete.
  • Igor

    29.05.2016 14:26
    Prošao sam tamo nadam se da je čovek u redu. Moras sa motorom otvoriti petoro ociju kroz grad...
  • Janac

    29.05.2016 14:20
    Moram da priznam da dosta motorciklista se ponasa bahato u voznji... Ja vozim motor vec 15 godina i nikad nisam imao problema u voznji zato sto se ne provlacim izmedju automobila i ponasam se kao da i ja vozim automobil, zauzmem celu traku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna